Renee

Renee van Eldert

Graag help ik ondernemers bij het realiseren van hun ambities en bij het duurzaam oplossen van vraagstukken die gaan over ‘mens & organisatie’. Omdat ik weet dat de medewerkers en de organisatie-inrichting belangrijk zijn voor de groei van een organisatie. Of juist voor stagnatie kunnen zorgen.

Naast mijn jarenlange HR-ervaring heb ik gewerkt binnen recruitment, marketing, bedrijfsvoering en management. een echte businesspartner. Voor mkb- en grootbedrijven, familiebedrijven, start-ups en scale-ups. In aanvulling op een bedrijfskundige studie en een MBA heb ik (post)hbo opleidingen en trainingen gevolgd binnen het vak HR, over verandermanagement en over organisatieculturen.

Door het internationale Change Management Institute ben ik gecertificeerd als change manager. Als certified professional werk ik met het STYR-model© voor organisatie design, waarderen en belonen.

Mijn aanpak is resultaatgericht, vernieuwend en pragmatisch. Opdrachtgevers vinden mijn stijl motiverend, toegankelijk en authentiek. Ik ben zowel een strategisch en creatief denker als een praktische digital savvy projectmanager. Ik kan goed tot de kern komen en een probleem snel doorgronden. Bij interventies hou ik rekening met het eigen tempo van de organisatie om het benodigde draagvlak te krijgen.

Mijn rol varieert. Projectmanager met een specifieke opdracht, sparringpartner voor de directie of transitiemanager binnen organisaties die in beweging zijn. En als interim-manager begeleid ik HR-teams naar een volgende fase.

Wil je dat ik jouw vraagstuk oplos?
Laten we een kop koffie drinken en het bespreken.