Renee

Renee van Eldert

Met veel plezier help ik ondernemers bij het realiseren van hun ambities en bij het oplossen van vraagstukken die gaan over ‘mens & organisatie’. Omdat ik weet dat de medewerkers en de organisatie-inrichting belangrijk zijn voor de groei van een organisatie. Of juist voor stagnatie zorgen.

Naast mijn jarenlange HR-ervaring heb ik gewerkt binnen recruitment, marketing, bedrijfsvoering en management. Dit brede perspectief maakt mij een businesspartner voor ondernemers. Van (groot) mkb-bedrijven en familiebedrijven tot start-ups en scale-ups. In aanvulling op een bedrijfskundige studie en een MBA heb ik (post)hbo opleidingen en trainingen gevolgd binnen het vak HR, over verandermanagement en over organisatiecultuur.

Tijdens een opdracht is mijn aanpak resultaatgericht, vernieuwend en pragmatisch. Opdrachtgevers kenmerken mijn stijl als energiek, verbindend en authentiek.

Ik ben zowel een strategisch denker als een praktische digital savvy projectmanager. Ik kan goed tot de kern komen van een probleem en een situatie snel doorgronden. Een externe, onafhankelijke positie helpt om als een ‘drone-master’ van bovenaf naar de organisatie te kijken. Bij interventies hou ik altijd rekening met het eigen tempo van de organisatie zodat de stakeholders aan boord blijven.

Mijn rol varieert. Consultant voor een specifiek vraagstuk, sparringpartner voor de directie of transitiemanager binnen organisaties die in beweging zijn. En als interim-manager (bege)leid ik HR-teams naar een volgende fase.

Wil je dat ik jouw vraagstuk oplos?
Laten we een kop koffie drinken en het bespreken.