Renee

Renee van Eldert

Met mijn expertise help ik ondernemers bij het realiseren van hun ambities en bij het oplossen van vraagstukken die gaan over mens & organisatie. Omdat ik weet dat beiden een belangrijke rol spelen in de groei of de stagnatie van een organisatie. En omdat ik graag een verschil maak met het werk dat ik doe.

Naast mijn jarenlange HR-ervaring heb ik gewerkt binnen recruitment, marketing, commercie en management. Dit brede perspectief maakt mij een echte businesspartner voor ondernemers. Van (groot) mkb-bedrijven en familiebedrijven tot start-ups en scale-ups. In aanvulling op een bedrijfskundige scholing heb ik (post)hbo opleidingen en trainingen gevolgd binnen het vak HR, over verandermanagement en organisatiecultuur.

Tijdens een opdracht is mijn aanpak resultaatgericht, vernieuwend en pragmatisch. Opdrachtgevers kenmerken mijn stijl als energiek, verbindend en authentiek.

Ik ben zowel een strategisch denker als een digital savvy doener. Ik kan goed tot de kern komen van een probleem en een situatie snel doorgronden. Een externe, onafhankelijke positie helpt om als een ‘drone-master’ van bovenaf naar de organisatie te kijken. Bij interventies hou ik altijd rekening met het eigen tempo van de organisatie zodat de stakeholders betrokken blijven.

Mijn rol varieert. Consultant voor een specifiek vraagstuk, sparringpartner voor de directie of transitiemanager binnen organisaties die in beweging zijn. En als interim-manager (bege)leid ik HR-teams naar een volgende fase.

Wil je dat ik jouw vraagstuk oplos?
Laten we een kop koffie drinken en het bespreken.